Apps & Software

internet reclame verwijderen windows 8 ?

Hoe kan ik de reclame die komt bij het opstarten van internet op windows 8 verwijderen

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Die reclame van Microsoft zelf kan je niet verwijderen. Wel kan je Windows personaliseren
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/personalize-pc-tutorial
  • +
  • 0
  • -
  Ik neem aan dat je bedoelt bij het starten van Internet Explorer. Achter de schermen neemt W8 namelijk al contact op met andere sites tijdens het starten, maar dat blijft onzichtbaar – dus ook zonder reclame.

  Heb je IE gestart, dan is de eerste pagina "Home page" makkelijk in te stellen via (menu) Tools -> Internet Options. Ben je eerst gegaan naar een webpagina die je graag als eerste pagina ziet dan stel je die in met de knop "Use current" (of de NL vertaling, indien van toepassing). Als je een pagina kiest zonder reclame, dan is jouw vraag al beantwoord.

  Iets anders is dat het web vergeven is van reclame; zo financieren sites hun kosten. Je kunt een poging wagen dit te blokkeren via hulpmiddelen als "adblocker". Maar doordat je sites hun financiering zo onthoudt, werk je wel mee aan hun ondergang…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord