Apps & Software

Instructies opgevolgd maar probleem is niet opgelost ?

Voor alle zekerheid heb ik alles nog maar eens doorlopen maar het probleem blijft bestaan. Windows blijft beweren dat de luidsprekers niet zijn aangesloten (ik kan ze dan ook niet als standaard instellen).

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Check of je alle software updates van Windows hebt gedownload, heb je die allemaal gedownload oké, maar er is nog een ander punt, de zogenaamde optionele updates, De optionele updates hebben te maken met het functioneren van Windows, ofwel nieuwe of uitbreiding van (bestaande) functies die aan Windows worden toegevoegd, echter de optionele updates worden niet automatisch gedownload, Bij die optionele updates zitten meestal updates voor de stuurprogramma, onder andere voor de geluidskaart.
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows7/install-windows-updates
  .
  Kies in de link 'stuurprogramma en andere optionele updates installeren'
  en volg de instructies.
  Het kan zijn dat het stuurprogramma van jou geluidskaart, niet meer zo up-to-date is.
  Windows heeft voor de meeste geluidskaarten wel het recente stuurprogramma.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord