Apps & Software

ineens werkt live mail niet meer in windows 7?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://support.microsoft.com/kb/2505524/nl
  Microsoft heeft bij het maken van de update van Live Mail software , geen rekening gehouden met de compatibiliteit van de stuurprogramma's van bepaalde merken pc's/laptops, het zo maar even te noemen. Het heeft volgens de verklaring Microsoft zelf te maken met de compatibiliteit , ofwel in gewoon Nederlands, (poging) wanneer op je computer een bepaald stuurprogramma is geïnstalleerd, dat niet goed samen gaat met de software update van Live Mail, en daardoor niet goed kan worden verwerkt, een stuurprogramma, is een apart stukje software (los van Windows) dat bepaalde onderdelen in de computer aanstuurt zoals bijvoorbeeld de harde schijf, En nu is het probleem dat afhankelijk van het merk/type laptop/computer dat men heeft, wel of geen problemen kunnen ontstaan na de Live Mail update. Ofwel bij de éne computer verloopt die update vlekkeloos, terwijl bij een ander die zelfde update een probleem wordt.
  .
  In de genoemde site, staat beschreven wat je moet doen. Om te zorgen dat een recenter stuurprogramma wordt gedownload, waardoor de Windows Live Mail update vlekkeloos verloopt. Let op: kan je het zelf? Mooi…geweldig…..maar? ben je niet zo technisch,..ga dan niet zomaar zelf sleutelen……laat het dan over aan iemand die het wel weet/kan (familie, kennis, collega enz……… . Want met deze handelingen ga je diep onder de spreekwoordelijke digitale motorkap….en dan moet je wel weten wat je wel en wat je niet moet doen…….
  .
  Waar het op neer komt, is het volgende, Je moet volgens de instructies van Microsoft, Naar de site gaan van de fabrikant van jou computer/laptop, en daar het kijken of er een nieuw stuurprogramma is uitgebracht voor jou computer/laptop, Die moet dan worden gedownload, en worden geïnstalleerd in plaats van het oude stuurprogramma waardoor de compatibiliteit problemen kunnen worden opgelost. De meeste computers downloaden automatisch nieuwe software updates van stuurprogramma's van de website van de fabrikant. Maar blijkbaar staat om allerlei redenen die optie niet op alle pc/laptops automatisch ingesteld.
  Hier een korte lijst van websites waar afhankelijk van het merk pc/laptop dat je gebruikt/bezit de meest recente stuurprogramma's kan downloaden.
  http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/supportUsefulSwNotebook.do
  http://www.solvusoft.com/nl/update/stuurprogramma's/categories/asus/
  http://www.acer.nl/ac/nl/NL/content/drivers
  http://www.toshiba.nl/innovation/windows7_drivers.jsp
  .
  De lijst is niet helemaal compleet, maar oké, de bedoeling is dat je zo'n soort site zoekt, maar dan de website van de fabrikant van jou laptop/pc…..
  Sorry….
  Het is een heel betoog geworden, meer een poging, bedoeld om in Jip en Janneke taal zo noemen ze dat ongeveer, bedoeld om de pc/laptop gebruikers die (nog) niet zo thuis zijn in al die technische termen, handelingen en dergelijke, zo goed mogelijk op weg te helpen. .

  .
  Oké sterkte…..suc6….

Beantwoord deze vraag