Apps & Software

important of optional updates instaleren ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Het is zeker verstandig om vooral de important updates te installeren, de important updates hebben te maken met het dichten van eventueel(ontdekte) beveiligingslekken in de software, of beschermen tegen nieuwe cyber(be)dreigingen op het internet, om zo te voorkomen dat het besturingssysteem kan worden gehackt, tijdens bijvoorbeeld internetbankieren.
  .
  De optionele updates hebben meer betrekking op het verbeteren of uitbreiden van de bestaande functies binnen het besturingssysteem van uw pc. Het te vergelijken met een auto bij de dealer, waar je een optie hebt op eventuele uitbreiding van extra bij de auto geleverde extra mistlampen, of navigatie systeem.
  .
  Terwijl vervanging van huidige autogordels, door (nog) betere autogordels meer met de veiligheid te maken hebben. En dus beschouwd kunnen worden als important update.
  .
  Die optionele updates staan los van de important updates, optionele updates zijn vrijblijvend. Important hebben meer te maken met de stabiliteit en veiligheid.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord