Apps & Software

Ik zoek een driver voor de printer HP Photosmart 7345 voor Windows 7?

HP Photosmart 7345 driver voor Windows 7

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Het is inderdaad vreemd dat de 7345 niet direct te vinden is vanuit de hoofdpagina's van HP. Evenwel, "Google is your friend" en met "Photosmart 7345" zag ik als tweede zoekresultaat gelijk dit: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=nl&lc;=nl&dlc;=nl&tmp;_geoLoc=true&product;=213998

    Er staat geen W7 in het keuzemenu, maar je hebt redelijke kans dat de Vista drivers ook voldoen. Dit staat ook op een pagina van de Microsoft community. Anders kun je een van de andere Google-resultaten nalopen. Maak wel eerst een restore point voordat je gaat installeren en doe eerst een virusscan op de drivers, zeker als die van een niet-HP site komen!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord