Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Ik wil overstappen van outlook 2010 naar 2013 , alles legaal . Hoe stap ik veilig over?

5 antwoorden
  • Maak wel voor de zekerheid een back-up kopie van al je contacten, verzonden en ontvangen e-mails.
  • Als je 2013 installeert ziet de software toch dat er al een versie op staat en neemt de gegevens over? Met veel software-producenten werkt het op deze manier.
  • Zelfs als je door Microsoft verstrekte "Office 2003 uninstall" gebruikt komen al je instellingen weer terug. En ik meen zelfs dat bij (eventueel )opnieuw invoeren bij je email-account bij intikken van je emailadres en je wachtwoord hij zelf gaat speuren bij de server of alles in orde is. Een opslag van je adresboek kan nooit kwaad, en er zijn ook speciale programma's die alle Outlook-instellingen (PST) automatisch opslaan.
  • That's a modbl-reaker. Great thinking!
  • And to think I was going to talk to soomene in person about this.

Beantwoord deze vraag