Apps & Software

Ik wil overstappen naar een nieuwe computer. Voor fotografie en games, welke sluit hier het beste op aan?

Geen apple, maar microsoft wil ik. XP is volgens mij niet meer veilig genoeg.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Voor fotografie, zeker professioneel, is een kleurcalibreerbare monitor zeer belangrijk.
  Voor games is een snel reagerende monitor (2 ms of zo) belangrijk.

  Voor de PC zelf geldt n.m.m. dat als een PC voldoet aan de eisen voor de spelletjes, het al snel snor zit met de eisen voor de software die voor fotografie wenselijk is. Een insteekpoort voor een SD-kaart is natuurlijk wel wenselijk voor fotografie…
  Wat voor games wenselijk is: snelle CPU, 8 GB intern geheugen en een snelle grafische kaart. Evengoed: welke spelletjes? Minesweeper vraagt minder dan zeg Assasins Creed… Mijn suggestie: inventariseer welke spelen je wilt draaien en kijk op de site van de fabrikant wat de minimumeisen zijn. Of(/en) gebruik Google of Bing om te zien wat zoal gesteld wordt all-around-the-world over de wenselijke PC spec.

  Aangezien je niet aangeeft welke spelen je wilt en evenmin welke fotografie-software je wilt is het moeilijk specifieker te reageren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord