Apps & Software

Ik wil de D-schijf schoonmaken om er een ander programma op te zetten. Wat is de beste methode mmethode?

Wat de beste methode om de D-schijf schoon te maken? Ik wil er een ander programma op zetten.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Om een schijf schoon te maken is normaliter het verwijderen van de bestanden voldoende. Je kunt hem natuurlijk nog even opnieuw formatteren op de lange manier zodat alle eventueel aanwezige slechte sectoren verwerkt worden.

  Helemaal schoon poetsen zodat je ook met herstel programma's, die buiten het bestands systeem van je besturingssysteem om werken en zo wat terug kunnen vinden, niets meer kunt vinden lijkt me in dit geval dat je de schijf zelf weer gebruikt onnodig maar je kunt het doen natuurlijk.
  • +
  • 0
  • -
  Je zegt dat je de schijf schoon wilt maken om er andere programma's op te zetten. Bedoel je daarmee dat je er daadwerkelijk opstartbare programma's op geïnstalleerd hebt? Of staan er alleen losse bestanden op als doc, jpg, mp3, enz?

  In het eerste geval is het raadzaam om de programma's een voor een te deïnstalleren d.m.v. Revo Uninstaller. (http://www.revouninstaller.com
  evo_uninstaller_free_download.html)

  In het tweede geval kan je beter Homer volgen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord