Apps & Software

ik krijg steeds een naakte vrouw op mijn scherm in Windows 7. Waar komt dit vandaan? Hoe verwijder/voorkom ik dit?

De site is afkomstig van www.palxxx.com/nl en bij elementen inspecteren kom ik dit tegen: http://j.maxmind.com/app/geoip.js

2 antwoorden
 • Een duidelijk geval van malware
  Probeer na te gaan sinds wanneer je last hebt van dat probleem, soms kan je dat oplossen via systeemherstel. Voor de installatie van nieuwe software wordt door Windows steeds een herstelpunt aangemaakt. Of je kan proberen via start>standaardprogramma's, en vervolgens via programma's en onderdelen proberen de die link op te sporen en te verwijderen.
  .
  Of met malwarebytes http://www.malwarebytes.nl/download_malwarebytes.php#.U0UG5lV_vBI
  .
  Oja, houd als het effe kan, je Windows en anti-virus software zoveel mogelijk up-to-date, door dagelijks de uitgekomen software updates, vooral van de anti-virus software te downloaden.
 • Ik heb hier ook wel eens last van in een browser, eigenlijk alleen van reclameblokken (soms) in de Huffington Post (USA).

  Hoe je een site kunt blokkeren staat goed en volledig beschreven in:
  http://www.computerhope.com/issues/ch001480.htm

  Voor de meelezers die windows 8 / 8.1 hebben, let ook even op dit thread als je de hosts-aanpassing kiest:
  http://computertotaal.nl/vraag-en-antwoord/10463/hoe-kan-ik-de-hostsfile-in-windows-8-1-aanpassen

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord