Apps & Software

Ik krijg mijn berichten in postvak niet geopend Wat moet ik doen?

Ik heb nog Windows XP Ben een oude dame van 85 en weet nu nu iet wat ik doen moet. Ik kan mijn berichten in het postvak niet openen

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ik denk niet dat ik nog hoef te vertellen dat gebruikers van XP een gevaar vormen voor zichzelf en voor anderen in de vorm van het doorgeven van virussen en en het ongewild open stellen van de computer.
  Ook al wordt er een virusscanner/firewall gebruikt, dan nog worden de achterdeurtjes van XP, die eerder nog werden gedicht door updates, nu niet langer gedicht waardoor een gemakkelijk toegang kan worden verschaft vanaf buitenaf en zonder dat je het zelf door hebt.

  Zoek iemand die verstand van zaken heeft, laat Linux Mint mate installeren en Thunderbird. Op die manier werkt alles een HEEL stuk veiliger en toekomstige problemen zijn ook gelijk opgelost.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord