Apps & Software

IK krijg mail yahoo niet meer geopend door overwrite httpss://ad.360yield.com?

7 antwoorden
 • Telkens als ik yahoo mail probeer te openen, komt er een nieuwe pagina zoals boven genoemd.
  Heb mijn cookies verwijderd maar dit help niet.
  Kan iemand mij helpen?
 • Zelfde probleem!!
 • Probeer je computer te scannen met Malwarebytes (http://www.malwarebytes.org/). Ik had er net ook last van, maar het lijkt nu verholpen door dit programma. :)
  Als dit niet werkt, probeer dan de link aan de "restricted sites" toe te voegen (Internetopties -> Privacy -> Websites. Link toevoegen aan de lijst).
  Als laatste resolutie: http://help.yahoo.com/kb/index?page=content&id;=SLN3591&locale;=en_US&y;=PROD_MAIL_ML (zitten wel kosten aan verbonden).

  Als het goed is wordt het probleem veroorzaakt door de advertentie-applicaties in Yahoo mail zelf, en is een recente foutmelding. Als de bovenste opties niet werken, sorry. Het is een probleem binnen Yahoo dus ik verwacht dat deze opgelost wordt.
 • Ik heb 'tzelfde probleem, bedankt voor de mogelijke oplossingen, maar helaas: de eerste 2 opties werken bij mij niet.
  Overigens kan ik mijn mail wél lezen op mijn mobieltje.

  Edit: Het probleem doet zich niet voor in Firefox of Chrome!
 • For the time being, I installed Firefox with free Add-on "Adblock Plus 2.4". That stops it from loading ads. Although Yahoo should sort it out really…
  Read this: http://webwereld.nl/e-commerce/80349-nederlandse-yahoo-mail-blundert-zichzelf-op-slot
 • Sinds gisteren ook dit probleem!!!
 • heb ook dit probleem ! ad360yield neigt naar spam/spyware zou ik denken . maar vind toch met mijn pc beveiliging geen vuil ! waardeloos dit .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord