Apps & Software

Ik krijg een foutmelding bij het gebruik van Backup maker. Wat doe ik fout?

De foutmelding is "Error Ox14: Target drive system is FAT/FAT32(max. filesize: 4 GB)!". Mijn externe harde schijf heeft nog ruim 850 GB beschikbaar.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ofschoon de externe schijf nog 850 GB vrij heeft, is deze geformatteerd volgens de FAT/FAT32 methode. Bij deze methode kan een INDIVIDUEEL bestand nimmer groter zijn dan 4 GB. Het backup-programma gebruikt blijkbaar een structuur waarbij een groter bestand (of bestanden) wordt gebruikt.

  Je kunt hier omheen door de externe schijf te herformatteren als NTFS geformatteerd.
  Als je dit doet, moet je wel bestanden die er nu al opstaan even op een andere schijf in veiligheid brengen; formatteren veegt altijd een schijf 'schoon'. Na het formatteren kun je die bestanden weer terugzetten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord