Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

ik kan niet alles van avira free verwijderen kan iemand me helpen?

ik heb systeem herstel ook al geprobeerd maar geen resultaat

3 antwoorden
 • In principe moet je het doen of met de Windows functie of met de uninstaller van Avira.

  Werkt dat zoals je zegt niet naar behoren dan zit je inderdaad met een probleem. Je kunt b.v. op een ander systeem een monitor installeren en dan Avira installeren. De monitor (meestal verkocht als: 'uninstaller') houdt precies bij wat een programma doet als het zich in het Windows systeem nestelt, bij het installeren van het programma. Je kunt dan het log gebruiken om op je huidige systeem Avira terug te draaien, doordat je aan de hand van het log weet wat het gedaan heeft bij het installeren op je andere systeem. Succes.
 • Start > klik op standaardprogramma's/> vervolgens programma's en onderdelen/ zoek programma Avira free dat je wilt verwijderen> klik bij toevoegen / verwijderen> op verwijderen> herstart de computer.
 • Zie hier:
  http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-removal-tool
  en hier:
  http://www.techsupportall.com/avira-uninstall-tool/
  en hier:
  https://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID;=146842

  Dit zou voldoende moeten helpen.

Beantwoord deze vraag