Apps & Software

Ik kan mijn Hotmailaccount niet meer openen?

geachte heer/mevrouw, ik kan mijn hotmailaccount niet meer openen zodat ik mijn mail niet meer kan inzien. bij het openen ervan krijg ik een bladzijde met de mededeling: body onload= "javascrpitrd()". kunt u mij vertellen hoe ik een en ander weer in orde krijg. voor de goede orde; ik had avast antivirus , gratis versie, kort daarvoor gedownload. ik ben een gebruiker van de computer, niet echt vaardig in het oplossen van bepaalde problemen, 62 jaar oud. mogelijk is wel een oplossing om de versie van avast weer te verwijderen maar dan heb ik weer geen antivirusbescherming. bedankt alvast, groet, ton van den brink. mijn privé-emailadres is: tonansanne@tiscali.nl

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://www.seniorweb.nl/artikel/54114/systeemherstelpunt-maken-windows-xp#Wanneer gebruikt u systeemherstel?
  Door systeemherstel toe te passen kunt u uw computer terug zetten in voorgaande situatie, toen u avast anti-virus nog niet op uw computer had gezet.
  Op boven vermelde site, die speciaal voor de doelgroep is gemaakt waar u (denk ik) toe behoort is gemaakt.
  http://www.seniorweb.nl/artikel/54114/systeemherstelpunt-maken-windows-xp#Windows Systeemherstel
  succes met het oplossen, wellicht kan iemand u helpen met behulp van de bovengenoemde website………

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord