Apps & Software

Ik kan een samengevoegd document pas na een paar minuten bewerken. Hoe kan ik dat versnellen?

Na het samenvoegen van een sjabloon met een gegevensbestand volgen in Word allerlei bewerkingen (pagineren, indexeren...) waardoor je het document pas na een paar minuten kan bewerken. Zijn er opties die in of uit te schakelen zijn die de automatische bewerkingen van Word onderdrukken?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Door de computer die je gebruikt niet te veel taken tegelijk te laten uitvoeren,. Bijvoorbeeld, Muziek beluisteren via internet, en tegelijk met diverse 4,5 geopende schermen werken, kost processor kracht, waardoor de bewerking van documenten wat meer tijd neemt.
  .
  In de link staan in het Nederlands tips, onder de titel prestaties en onderhoud, hoe je de werking van het systeem kan verbeteren.
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/performance-maintenance-help#performance-maintenance-help=windows-8&v1h;=win8tab1&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord