Apps & Software

Ik heb win7, 64 bits, Ik heb een probleem met menu start? Kunt u mij advies geven.

Goede middag; Ik heb een vraag over mijn pc. Ik heb windows7 d.d. 2009, 64 bits, 4 gb intern, Intel core CPU 540 3.07 GHZ. Ik heb nu sinds enkele weken een probleem met menu start. Als je dat openklik dan zie een links een aantal programma’s bv. Microsoft Office 2007. Als je voorheen daar inkeek dan stonden alle directories en programma’s hierin, oa. word, Excel, access, enzo. Nu zie ik die helemaal niet meer. Dit geld ook voor alle de programma’s die op mijn pc staan. Alle directories zijn leeg, terwijl de pc prima werkt. Kunt u mij advies geven hoe ik deze programma’s weer zichtbaar krijg in het menu start. Alvast bedankt voor de moeite.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/show-hidden-files#show-hidden-files=windows-7
    Mogelijk heb je onbewust in een handeling van de mappen verborgen bestanden gemaakt, Met de bovenvermelde link worden die mappen en bestanden weer zichtbaar. voor Windows verkenner…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord