Apps & Software

Ik heb per ongeluk alleen 2de beeld aangezet en die doet het niet (hdmi), nu heb ik zwart beeld HELP?

Ik wou hdmi aansluiten aan de TV, en was een optie alleen 2de scherm beeld. Nu doet de HDMI het niet en is mijn beeld zwart en kan ik verder niets doen op mijn laptop.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Als er geen tweede beeldscherm op de laptop is aangesloten zou die na een herstart gewoon weer beeld op de eigen beeldscherm moeten geven.

  Tweede mogelijkheid: Iedere laptop heeft een beeld-keuze-knop. Deze wordt bediend met de Fn-toets in combinatie met een F-toets. Welke F-toets dat is is afhankelijk van je merk/type laptop. Je moet kijken naar een F-toets waar een beeldschermtekentje bij staat. Soms zijn het twee beeldschermtekens die iets over elkaar lopen of naast elkaar staan.

  Anders moet je de laptop toch weer op de tv aansluiten en bovenstaande proberen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord