Apps & Software

Ik heb dit eerder gehad, maar toen viel mijn laptop uit, kan het nog steeds hetzelfde probleem zijn?

Ik heb een soortgelijk probleem eerder gehad. Toen liep het beeld niet vast, maar viel de laptop volledig uit, uit het niets, en was mijn laptop gloeiend heet. Toen heb ik stof laten verwijderen en was het probleem voorbij. Nu valt mijn laptop niet uit, maar loopt het scherm dus vast met een vreemd geluid. Is dit dan hetzelfde probleem? Gezien de melding anders is dan voorheen

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dan is de ventilator in je laptop vastgelopen, dat is mogelijk het geluid dat je hoort. Ga na hoe lang het geleden is dat je je laptop stofvrij hebt gemaakt, of voer die handeling (stofvrij maken) weer uit. Stof kan zich snel weer vormen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord