Apps & Software

IIn Excel hoe copy/past op volledige kolom uitvoeren bij een gefilterd bestand ?

In Excel, op een gefilterde file Ctrl+C typen op een volledige kolom geeft selecties van geselecteerde blokken. Een plakinstructie (Ctrl+V in al zijn vormen) wordt enkel uitgevoerd op één geselecteerde blok. Hoe kan men plakken op de volledige kolom ?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als ik het goed begrijp wil je iets plakken in de gehele kolom, ondanks de filtering. Ofwel in elke cel van de kolom wil je iets plakken. Een manier is natuurlijk om de filter eruit te halen en dan te plakken. Anders zou je de optie "ga naar" kunnen gebruiken. Op te roepen met een F5 links onder in het dialoogvenster kan op een knop drukken waarmee je je selectie kan aanpassen. Als dit niet het antwoord is wat je zoekt kan je mijn contact gegevens vinden op clickandknow.nl gr. Richard

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord