Apps & Software

hyperlink in samenvatting van tabbladen?

https://computertotaal.nl/forumarchief/11-anders-software/175915-excel--genereren-samenvatting-van-diverse-tabbladen hoort bij deze toppic Bedankt voor jullie hulp, het is met jullie hulp gelukt om een overzicht sheet te maken. ik heb ook inderdaad dat er steeds nieuwe sheets bijkomen. Het overzicht wordt prima bijgewerkt. ik heb alleen nog twee vragen. 1) ik zou graag in het overzicht een directe link willen plaatsen naar het desbetreffende tabblad . Is dit mogelijk? 2) vaak pakt het overzicht ook mijn sheet "menu" meerdere keren mee. alvast bedankt

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Het maken van klikbare linkjes in Excel is inderdaad mogelijk, maar je moet deze hyperlinks wel handmatig aanmaken. Dit hoef je gelukkig maar één keer te doen. Selecteer een cel, bijvoorbeeld »huis 1«, en klik in het lint op »Invoegen« en »Hyperlink«. Selecteer vervolgens in de kolom links de optie »Plaats in dit document« en klik daarna in het vak onder »Of selecteer een plaats in dit document:« het juiste werkblad. Na een klik op »OK« is de inhoud van de cel veranderd in een klikbare link.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord