Apps & Software

HPlaptop (wds7) een map is niet te verwijderen. Geeft aan dat deze niet bestaat. Wat te doen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dat komt omdat die app, als opstart programma meedraait met de laptop. Een programma dat nog actief is kan je niet verwijderen, daarvoor moet het programma eerst zijn uitgeschakeld. dan kan je dergelijke programma's, of app's. of hoe je het noemen wilt wel verwijderen.
  .
  Daarvoor moet je de laptop opstarten in de veilige modus. In de veilige modus starten dergelijke apps niet op. tijdens het opstarten van de laptop.
  .
  Schakel je laptop op normale wijze uit.
  Opstarten in veilige modus
  start je laptop in met de aan/ uit knop.
  Druk herhaaldelijk (bovenaan het toetsenbord) de F8 toets in, of hou die ingedrukt, voordat het Windows logo verschijnt.
  Wanneer de laptop volledig is opgestart, verwijder je de map met de betreffende app.
  sluit de laptop op gebruikelijke wijze volledig af.
  .
  .
  Start de laptop op normale wijze weer op. via de aan/uit knop.
  en indien Windows het vraagt, kies je voor de keuze "normaal opstarten" soms staat hij daar al op.
  En druk op enter, anders duurt het een volle minuut voor dat de laptop weer verder gaat met opstarten. Die genoemde procedure is alleen van toepassing wanneer je de laptop hebt afgesloten na correctie handelingen in de veilige modus. en je de laptop weer op normale wijze wilt opstarten. Om er mee te kunnen werken…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord