Apps & Software

hostfile W32 verwijderen?

Hoe kan ik het redirected hostfile W32 verwijderen. Hij wordt gevonden en verwijderd door F Secure, na opstarten kom het virus steeds terug.

1 antwoord
 • https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Dit programma is bedoeld voor het verwijderen van malware, de toolbars die aan webbrowsers worden toegevoegd en zogenaamde hijackers, die onder meer de startpagina en zoekmachine aanpassen. Ondersteuning is aanwezig voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Nadat de scan is uitgevoerd kun je zelf bepalen wat er verwijderd moet worden.
  .
  Over het algemeen is wat hij vindt schadelijke software, maar het kan ook onterecht bepaalde bestanden die je toevallig hebt gedownload, en die je kent, als verdachte mallware aanzien.
  Dus niet gelijk op verwijderen klikken, dus effe checken. Of er niet iets bekends tussen zit, dat onterecht als verdacht wordt aangemerkt..en eventueel bij dat bestand het vinkje weghalen. Want alles wat aangevinkt is zal worden verwijderd

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord