Apps & Software

Hoe zet ik VHS over op PC/DVD?

Wij hebben een heleboel vhs videobanden en voordat deze niet meer werken willen we ze graag overzetten op dvd. Ik heb daarvoor het nodige gezocht op internet (en mede daardoor ben ik op deze site beland). Nu is er één probleempje, onze (redelijk oude AKAI) videorecorder heeft het pas opgegeven en werkt dus niet meer. Ik heb nou eenmaal niet heel veel verstand van dvd spelers/videorecorders maar ik heb nu de volgende vraag: Is het mogelijk de VHS videobanden alsnog op één of andere manier op de computer te zetten zodat ik ze kan gaan branden op dvd?

2 antwoorden
  • Wellicht is een VHS/DVD-recorder combi-apparaat een handige optie voor jullie.
    http://www.4launch.nl/shop/product/051573/samsung-vhs-dvd-recorder-dvd-vr370–zwart-

    Houd er wel rekening mee dat veel gekochte speelfilms op videocassette beveiligd zijn met macrovision.
    Als je die probeert te kopieren met zo'n vhs/dvd combi heb je twee mogelijkheden: het apparaat weigert het te doen of hij doet het wel maar je krijgt onbruikbare dvd's met video-ruis.

    Zelf opgenomen videobanden zijn uiteraard geen probleem voor zo'n combi
  • It is difficult to find phersas to spell out me as much I enjoy your internet site! In this article, every little thing is ideal, each and every ingredient fits jointly! This can be remarkable! I wish ongoing achievement!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord