Apps & Software

Hoe zet ik .mp4 om naar .mp3?

Op YouTube vond ik een lied dat ik graag op een MP3-speler zou willen afspelen. Echter het gedownloadde bestand is in .mp4 formaat. Vraag: kan ik dit .mp3-bestand direkt in een MP3-speler afspelen? Zo niet hoe kan ik dit .mp4-formaat omzetten in een .mp3 formaat?

2 antwoorden
  • Dat gaat niet, oftewel het heeft geen zin. De kwaliteit blijft mp4. mp4 is feitelijk een film bestand en geen muziek bestand. Ik heb ook nooit begrepen waarom er mp4 in muziek is. De kwaliteit is zwaar bagger vergeleken bij mp3. Je kan dus waarschijnlijk wel de extentie veranderen naar mp3, maar de kwaliteit blijft mp4.

    Er bestaan best wel "mp3 spelers", beter gezegd PMD (Personal Media Devices) die MP4 af kunnen spelen.
    Of de jouwe het kan afspelen is afhankelijk welke speler je hebt.
  • Superior thinking denmtsorated above. Thanks!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord