Apps & Software

Hoe werkt Paypall?

Ik hoor mensen altijd praten over pay pall, maar hoe werkt het nou eigenlijk?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Via PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. U kunt (internationaal) geld overmaken naar familie, vrienden, webwinkels en veiliginswebsites zoals Marktplaats en eBay.

  Online betalen
  Om geld over te maken naar familie of vrienden heeft u alleen het e-mailadres nodig van de ontvanger. Door uw bankrekening of creditcard op uw PayPal-rekening te registreren, kunt u via het tabblad Geld overmaken een betaling sturen. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort en kan vervolgens worden opgenomen naar een bankrekening of worden gebruikt om een betaling te verrichten.

  Indien u online winkelt en het PayPal-logo staat op de website van de webwinkel aangegeven, dan kunt u hier ook met PayPal betalen. U hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd om in te loggen op uw rekening en de betaling te bevestigen. Uw financiële gegevens worden nooit aan verkopers of webwinkels getoond.

  Online geld ontvangen
  Iedereen kan geld naar u overmaken via uw e-mailadres. Uw e-mailadres staat verbonden aan uw persoonlijke PayPal-rekening. Zodra u een betaling heeft ontvangen, ontvangt u hier per e-mail een bevestiging van en kunt u de betaling in uw rekening zien.

  Webwinkels kunnen PayPal als betaaloptie aanbieden en het PayPal-logo op de website plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden om PayPal als betaaloptie aan te bieden zoals Nu Betalen en het winkelwagentje.

  Als u via PayPal een betaling ontvangt, sturen wij u per e-mail een notificatie. Het geld wordt op uw PayPal-saldo bijgeschreven. U kunt dit geld opnemen naar uw bankrekening of gebruiken om zelf een betaling mee te sturen.

  Kosten
  Een PayPal-rekening openen is gratis. Kosten worden berekend aan de hand van de betaling die u verricht.

  Meer informatie vind je op: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/country-worldwide

  Privé-betaling: Betalingen naar vrienden of familie zijn gratis als u de betaling via PayPal-saldo of bankrekening verricht. Als u de betaling via creditcard verricht, dan wordt de ontvanger kosten berekend. De verzender kan echter aangeven dit zelf te betalen.
  Commerciële betaling: Als u een object koopt, wordt de ontvanger (verkoper) kosten berekend. Voor een overzicht van deze kosten, klikt u onder aan een willekeurige PayPal-rekening op de link 'Kosten'.

  PayPal is wereldwijd beschikbaar in meerdere valuta's.

Beantwoord deze vraag