Apps & Software

hoe verwijder je gloudfogger ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://www.how-to-uninstall-program.com/uninstaller/uninstall-cloudfogger-1-1-1349-cloudfogger-1-1-1349-removal-cloudfogger-1-1-1349-windows-uninstaller.html
  Hier heb je de instructies.
  .
  .

  Te ingewikkeld?……..

  Dat is denk ik wel op te lossen. Wel de instructie opvolgen, ánders is héb je er nog een probleem bij.
  oké …..
  even uitleg over het mogelijk ontstaan van hét probleem.
  .
  Check als je applicatie gaat downloaden, van sites, zoals bijvoorbeeld softonic, voordat je het downloaden start, of náást de applicatie, geen ongevraagde extra's staan aangevinkt, is dat het geval, de vinkjes weg klicken. Anders zit je na het downloaden, opgescheept, met extra toolbars, gewijzigde startpagina enz. Zo komen dergelijke zaken ongemerkt op je pc/laptop terecht
  .
  Nu ga je zelf het probleem oplossen, met de gegeven instructie. Het tooltje dat je daarvoor krijgt is gratis, onbeperkt te gebruiken.
  .

  Download AdwCleaner
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit doe je door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er allemaal aan ongewenste reclame tegen je favoriete browser is geinstalleerd. Na de scan kan je door middel van het uit vinken van het eventuele gevonden item het item uitsluiten van het verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het betreffende bestand je bekend voorkomt.
  .
  Na de scan…
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op eventuele ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijderings, kan je de vinkjes laten staan, Maar is er toch een bestand dat onterecht als verdacht is aangemerkt, dan het vinkje verwijderen, maar over het algemeen is dat wat gevonden wordt, foute software.
  Nu ga je opschonen door op de knop Clean te drukken
  .
  Na het Clean process, moet je nog een aantal keer op OK te klikken, en wordt de computer opnieuw opgestart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 (afhankelijk welke Windows je gebruikt) een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 moet je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.
  .
  indien óók de startpagina was gekaapt, zal deze standaard op Google zoekmachine worden gezet, eventueel wijzigen in startpagina van eigen voorkeur.

Beantwoord deze vraag