Apps & Software

hoe verwijder ik websesrchs?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  Downloadt AdwCleaner naar je bureaublad.
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kan je doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen je favoriete browser. Na de scan kan je doomiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces. Als een bestand onterecht als verdacht wordt aangegeven.
  .
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als je geen items wenst te uit te sluiten van het verwijder proces kan je de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.
  .
  Hierna dien je nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dien je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet je door op Windows toets + D te tikken op je toetsenbord.

Beantwoord deze vraag