Apps & Software

Hoe verwijder ik Trovigo?

Ik gebruik google.nl als normale zoekmachine en deze fungeert prima, maar soms type ik in de adresbalk per ongeluk een ongeldige website en dan wordt er via trovigo gezocht naar de desbetreffende site. Ik heb al in het configuratiescherm gekeken bij "een programma verwijderen" maar daar kon ik Trovigo niet vinden. Ik heb al verschillende removal tools geprobeerd maar deze lijken niet te werken.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Verwijder instructie
  http://malwarerid.nl/malwares/trovigo-com-virus/
  ,
  indien het verwijderen niét direct lukt, de computer/laptop opstarten in de veilige modus
  Instructie Windows 8
  .
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/windows-startup-settings-safe-mode
  .
  Windows 7
  .
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-7
  .
  in de veilige modus, de verwijdering instructie nogmaals toepassen. In de veilige modus worden bepaalde (foute) software dat het probleem veroorzaakt, worden uitgeschakeld, en kunnen dan wel worden verwijderd, software dat actief is, kan namelijk niet worden verwijderd.

  .
  na verwijderen, computer/laptop opstarten op normale, gebruikelijke wijze.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord