Apps & Software

Hoe verwijder ik oude updates?

Mijn harde schijf is een beetje vol, en zou het kunnen dat er updates op mijn computer staan die er niet meer toe doen, bijv. Net framework 1.1. hotfix (KB928366) ik las ergens dat die nu in servicepak 1 zitten, dus kan ik die oude verwijderen? Ik zie Framework 2.0 servicepak 1, en 3.0 servicepak 1 en beveiligingsupdates voor internet en windows XP uit 2007?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Beveiligingsupdate"s moet je erop laten staan. Heb je al eens een schoonmaak gehouden op je pc? Daar zijn programma"s voor.Ook software die je nooit gebruikt zou je kunnen verwijderen. Oude herstelpunten. CC-Cleaner eens laten runnen enz.Hoe groot is je harde schijf? En hoeveel neemt windows daarvan in beslag?

  Heb je wel eens alle herstel punten verwijderd tot de laatst recente?
  Dit kan een grote hoeveelheid aan ruimte opleveren.
  Ga naar start -> Alle Programma's -> Bureau-accessoires -> Systeem Werkset -> Schijfopruiming.
  Dit kan even duren als hij eenmaal klaar is kom je bij een schermpje waar je aan kan geven wat je wil opruimen in het tablad "schijfopruiming".
  Als je nu het tablad meer opties aanklikt zie je daar "Systeem Herstel en schaduwcopieen " staan.
  Als je die eens opruimt kan dit een heleboel schelen.
  De omschrijving die ik net gaf was van windows Vista, als je windows XP hebt zou het ongeveer het zelfde schema zijn alleen dan zou het misschien net iets af kunnen wijken.
  • +
  • 0
  • -
  You can use one pc as a front-end and a back-end like you say, but normally you only do this for tnseitg. It is no different than it would be for 2 pcs. Just install whatever version suits your needs. +5Was this answer helpful?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord