Apps & Software

Hoe verwijder ik bestanden van mijn externe harde schijf?

Het lijkt alsof het lukt wel om bestanden van de externe harde schijf te verwijderen: ze zijn niet meer zichtbaar. Maar de ruimte op de schijf neemt niet toe. Formateren kan wel, maar het gaat om een filmproject waarbij het heel onhandig is om steeds de hele schijf te moeten formateren als ik een paar bestanden niet meer nodig heb en ruimte wil creeeren voor nieuwe bestanden.

3 antwoorden
  • je bent lelijk
  • Je ken proberen een deel te formatteren typ in finder "schijfhulpprogramma" in en bekijk de HDD (hardeschijf) in kwestie en kijk in welk opstelling de HDD is geformatteerd. Mac gebruikt Mac OS formatie en geen FAT-32. Het kan ook zijn dat de bestanden of de HDD beveiligd zijn uit veiligheid door een mogelijke vorige gebruiker of fabrikant instellingen..

    Op de doos moet ook staan of de HDD wel geschikt is voor mac de meeste zijn het wel hoor maar het helpt om van zekerheid uit te gaan..
  • PalmPreReviewer: hey man i am not able to download maeddn 11 and fifa i mean i can downlaod that but its not starting so can you help me pls

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord