Apps & Software

hoe verwijder ik aft.coupplayoff.com?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Opgescheept met een ongevraagde toolbar?,……… die wil je weghebben? oké…..dan….wanneer je van een gratis site een mooie app download, let altijd goed op, wat er nog meer aan extra's aangevinkt staat, meestal staan die extra's heel klein in een hoekje aangevinkt. check dus altijd de extra's apps die aangevinkt staan, maar in het enthousiasme de app te willen hebben, starten velen gelijk de download, dus eerst effe die extra vinkjes weghalen, behalve bij die app die je wilt hebben, …..en dan pas de download starten……….zo..genoeg advies…………..tijd voor actie.
  ..
  Volg de instructies wel goed op, anders ben je spreekwoordelijk nog veel verder van huis, dan je al was……AdwareCleaner is een krachtig tooltje, anders ruimt hij veel meer op dan de bedoeling was. Oja, hij is gratis te downloaden en te gebruiken……..
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad. (bovenvermelde link)
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. bijvoorbeeld. Er kunnen mogelijk bekende bestanden zoals Bittorent mp3, 4. bestanden als verdacht worden aangemerkt, Is dat het geval dan effe het vinkje verwijderen. Maar meestal is dat wat hij vindt verdachte software malware/ adware rommel.
  Klik dan pas op clean
  Herstart je computer.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze wordt standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com

Beantwoord deze vraag