Apps & Software

Hoe verplaats ik distributielijst Outlook?

De secretaresse op het werk heeft een distributielijst gemaakt met als naam 'medewerkers'. In de distributielijst staan een honderd emaildressen en de bijbehorende naam. Zij houdt deze distributielijst upto date. Nu wil ik op mijn computer in outlook deze distributielijst importeren. Kan dat en hoe doe ik dat? De computers zitten in een windows netwerk systeem.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Er zijn twee manieren.
  De eerste is makkelijk. Laat haar een mail opstellen gericht aan iedereen. Deze mail niet versturen maar opslaan als MSG bestand. Als je dit bestand kopiëert heb je alle e-mail adressen.
  Andere manier is via de export wizard van Outlook. Dit bestand kun je weer inlezen in outlook via de … import wizard.
  Zit onder "bestand - importeren exporteren"

  Je kunt het beste het via de export functie doen. Tuurlijk blijft het bestand op de pc van de secretesse staan, dat is juist de bedoeling van het exporteren.
  Het lukt iedereen om een pst bestand te maken - ga oefenen, je kunt niets beschadigen aan outlook op deze manier.
  • +
  • 0
  • -
  Unealalrelpd accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord