Apps & Software

hoe verplaats ik de adresbalk van beneden in het scherm naar boven?

Mijn pc heb ik moeten terugzetten naar fabrieksinstellingen. Nu staat mijn adresbalk van internet ook weer onderin. Dit is heel erg irritant. Ik wil hem graag weer bovenin hebben, misschien is dit een oudere variant maar dat maakt niet uit.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Klik met de rechtermuisknop op de Taakbalk van Windows. Controleer of er geen vinkje staat voor "Taakbalk vergrendelen" en haal deze indien nodig weg. Pak vervolgens met de linker muisknop ingedrukt de Taakbalk vast en sleep deze naar de gewenste zijde van het scherm.
  Succes.
  • +
  • 0
  • -
  Taakbalk verplaatsen in Windows 8 /8.1: rechtermuisklik op de taakbalk, kies Properties (Eigenschappen). Dan verschijnt een windows waarin de eerste keuze met een pull-down menu is "taskbar location on screen" waar je kunt kiezen tussen boven, onder, links of rechts.

  In de taakbalk zit geen internet adresbalk. Dat zit in jouw internet browser. Dat is een apart programma. Of (meestal niet…) en hoe dat te veranderen is hangt af van welk programma je gebruikt: Firefox, Opera, Safari, IE, (enz.); dat is dus niet zo te beantwoorden.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord