Apps & Software

Hoe test ik een vraag stellen (niet ingelogd)?

extra uitleg, maar dat hoeft niet.

2 antwoorden
 • Antwoord! test. ook nog
 • Als je een probleem hebt met je pc/laptop/noteboek/iPad/iPhone enz. (computer gerelateerd), en je zit uit wanhoop met de handen in het haar, Omdat je om welke reden dan ook, een stommiteit hebt begaan, of net die handeling hebt uitgevoerd, die je nou net niet had moeten doen, of je weet niet eens meer welke toets je per ongeluk hebt aangeraakt, en een onbedoelde configuratie in werking gezet, of zoiets, dan kan je je vraag hier deponeren, en als de kennis, oplossing toevallig voorhanden is, omdat iemand hier de vraag weet, en de oplossing van het probleem toevallig weet, en ….bereidt is dat te vertellen.
  .
  Wordt je geheel belangeloos, gratis, geholpen, om je probleem op te lossen, garantie/ of zekerheid dat je vraag wordt beantwoord, en je zo wordt geholpen is er niet, ofwel schiet je vraag af, (niet geschoten is 'zo-wie-zo' geen antwoord, een niet gestelde vraag kan zo-wie-zo niet worden beantwoord), en je vraag wordt wellicht, soms wat sneller, soms duurt het effe beantwoord. Soms kan het gebeuren dat niemand het antwoord weet,
  .
  ….Maar de antwoorden, en mogelijke oplossingen, die hier worden aangedragen zijn om het zo maar effe te noemen suggesties. Het is tenslotte aan de vragensteller zelf wat hij/zij met het gegeven antwoord, of oplossing uiteindelijk gaat doen…..
  Zo werkt dat ongeveer……….hier dacht ik zo…

Beantwoord deze vraag