abonneren
Apps & Software

Hoe sluit ik USB Printer aan op KPN Experia Box?

Ik heb hier een Thomson Gateway TG787v (KPN Experia Box) Hier zit aan de achterkant een USB aansluiting. Daar wilde ik mijn USB Printer (Epson Stylus DX7400). KPN deelde mij echter telefonisch mede dat deze KPN Experia Box welliswaar de USB Printer aan zou kunnen, maar zij hier geen ondersteuning voor bieden. Voor ik nu een Printer Server ga aanschaffen wil ik het toch via de USB proberen. Ik heb overigens Windows XP. Ik ga naar printers in het configuratiescherm --> printer toevoegen --> selecteer netwerkprinter of een printer die met een andere computer is verbonden --> selecteer "een printer zoeken" in het volgende scherm --> en vervolgens vindt hij maar geen printer. Zoeken op onze grote vriend Google heeft geen resultaat opgeleverd. Doe ik iets fout?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Deze: http://www.ipbforum.nl/experiaboxforum/viewtopic.php?t=1000 had je al gezien? Lees vooral het stukje waarin staat dat je een nieuwe poort (TCP/IP) aan moet maken en aanwijzen.

  Op te lossen problemen:

  1- Bij het aansluiten van de printer op de experia-box de printer niet gevonden wordt. Ik laat in een Youtube filmpje (http://youtu.be/3eeKYeuwc_g) zien hoe je dat moet doen door NIET op de knoppen "update status" te drukken.
  2- Experia -box gebruikt een UNIX print-que gebruikt. Die moet je eerst installeren. Ook via Youtube:http://youtu.be/LLP5yloEytY

Beantwoord deze vraag