abonneren
Apps & Software

Hoe sluit ik decoder aan op pc?

Ik heb me reeds suf gezocht op internet om een oplossing te vinden voor volgend probleem: ik wil opnames die ik gemaakt heb met mijn decoder van mijn digitale tv overzetten op DVD via de pc (ik heb geen standalone DVD-recorder). Ik heb mijn decoder via S-video aangesloten op de PC en vervolgens proberen het beeld via Windows Media Center op mijn PC te krijgen. Dat lukt dus niet. Ik selecteer dat ik een set-up box heb, en ik krijg heel even wel het beeld van mijn decoder te zien waarna ik verder moet configureren. Ik krijg dan de melding dat WMC geen infraroodhardware kon detecteren. Verder kan ik niet geraken. Heb ook reeds geprobeerd met PowerCinema, maar hiermee kan ik enkel voor digitale tv (DVB-T) of analoge tv kiezen. Nergens staat iets over component of S-video. Is er iemand die me kan helpen met dit probleem?

1 antwoord
 • Als je via S-Video wil capteren, dien je wel voor een goede overdracht een hardware capture ingang op je PC te plaatsen indien niet aanwezig, tevens kun je tegen een kopieer beveiliging aanlopen van je Setup-box.
  BV:http://en.kioskea.net/download/download-379-winavi-video-capture
  http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_slc.asp?CatId=1428&name=USB%20Capture%20Devices
  http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_pvr150.html
  De oplossingen die jij probeert zijn geschikt voor het bekijken van je video's, maar voor het opslaan ervan komt er wat anders om de hoek kijken.

  Of neusje van de zalm voor opnames, http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_hdpvr.html

Beantwoord deze vraag