Apps & Software

Hoe schakel ik LAN-verbinding weer in?

Ik heb sinds net een heel raar probleem waar ik maar niet uitkom. Ik moest even naar de eigenschappen van mijn internet gaan. Dus ik klik in het Netwerkcentrum (Windows 7) op me verbinding en wil op "eigenschappen" klikken. Maar klikte perongelijk op "uitschakelen". Nu krijg ik mijn internet met geen mogelijkheid meer aan de praat. Computer herstarten, ethernetkabel er opnieuw in stoppen, niks helpt. Windows 7 moet een LAN verbinding toch altijd automatisch oppakken?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    niet als je de verbinding hebt uitgeschakeld.
    je zult naar het zelfde punt terug moeten, en je zal zien dat er op de plek waar de optie "uitschakelen" stond, nu de optie "inschakelen" staat. Kopje Netwerkverbindingen, en daar staat de LAN.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord