Apps & Software

Hoe roteer ik een tabel in Word?

Hoe kun je in Word-97 een tabel -90 graden roteren? Toelichting: Voor een proefschrift wil ik i.v.m. de breedte van een tabel de hoogte van de pagina gebruiken. De pagina liggend plaatsen is geen optie, omdat dan de kop- en voetteksten niet meer boven- en onder op de pagina staan. Bovendien moet alles in portrait komen.

2 antwoorden
  • De hele tabel een kwart-slag draaien kan niet zomaar. maar volgens mij heb je toch wel een paar mogelijkheden:
    1. Per Cel de text-orientatie aanpassen (90 draaien), meen dat het in Word 97 ook al kon, je zult wel de hele lay-out van de tabel opnieuw moeten doen.

    2. Als je tabel leesbaar in z'n geheel op het scherm kan krijgen kun je doormiddel van een screencapture er een plaatje van maken. Dat plaatje dan invoegen en een kwartslag roteren.
    3. Variant op 2. Tabel in Excel maken, Selecteren, Ctrl-C, naar Word, en met Plakken Speciaal (Paste Special) invoegen als plaatje en daarna Roteren.
  • I guess finding useful, reliable inotamrfion on the internet isn't hopeless after all.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord