Apps & Software

Hoe open ik .asd-bestand?

Ik was bezig met een word-bestand toen er op een gegeven moment de foutmelding kwam dat ik het bestand niet meer op kon slaan. Toen heb ik Word 2007 geforceerd afgesloten en werd er een Auto-Herstel-bestand gemaakt (.asd). Nadat ik Word opnieuw opgestart had kwam het welbekende auto-herstel-scherm. Toen ik het herstelde bestand probeerde op te slaan lukte dit weer niet en heb ik Word opnieuw afgesloten. Hierna is er geen auto-herstel-scherm meer tevoorschijn gekomen. Ik heb het .asd-bestand nog wel, maar heb geen idee hoe ik dit kan openen. :? - extensie wijzigen werkt niet; - openen via Word (alle bestanden *.*) werkt niet.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als je nu in Word een nieuw document opent en daarna de computer 'verkeerd' afsluit door bijvoorbeeld de stekker er uit te trekken of de powerswitch ingedrukt te houden of de reset-knop in te drukken zou Word na het opstarten van de pc moeten detecteren dat het op de verkeerde manier is afgesloten en op zoek moeten gaan naar herstelbestanden. Daarbij zou het jouw .asd-bestanden tegen moeten komen en openen/herstellen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord