Apps & Software

Hoe moet ik de accu van mijn laptop softwarematisch loskoppelen (en weer opnieuw koppelen)?

Mijn laptop geeft aan geen accu meer te vinden (rood kruis)... In plaats van meteen een nieuw accu te kopen wil ik proberen eerst het intern op te lossen. Hiervoor is mij verteld om de accu softwarematisch los te koppelen en dan weer opnieuw verbinding maken, maar ik weet niet hoe dit moet. Wie kan mij helpen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Je hebt niet vermeld welk merk, type laptop je gebruikt, bij de meeste laptops moet je de accu los klikken. misschien zit de accu niet goed vast geklikt…….. Check….als je die nog hebt…….. de gebruiksaanwijzing….daarin staat (meestal) vermeld hoe je de accu moet bevestigen of verwijderen. een millimeter speling kan al maken dat de accu geen contact maakt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord