Apps & Software

hoe lang kan defragmenteren duren ?

Ik ben vandaag begonnen met het defragmenteren van mij c schijf. Maar hij staat nu al een paar uur op 12% dus wou ik vragen hoe lang het defragmenteren kan duren ? Toen ik beggon starten de pc opnieuw op en kwam onder het logo van de fabrikant scanning and repairing c drive testaan en daar tot nu toe 12% staan. Mijn laptop Acer aspire v3 772g I7 8gb ram

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Defragmenteren duurt langer als de schijf meer gefragmenteerd is. Maar dat het defragmenteren een paar uur op 12% blijft hangen is wel apart. Welk defragmenteer programma gebruik je? Repairing C drive zou ik uitvoeren met chkdsk?
  - Je draait Windows? Welke versie?
  - Windows: druk ctrl-alt-del tegelijk in, er verschijnt een scherm waar je de taakmanager kan starten, kan je het de fragmentatie programma daar stoppen?
  - Als dit geen effect heeft, druk kort op de aan/uit knop (warme herstart)
  - Als dit geen effect heeft, druk langer dan 4 sec op de aan/uit knop (koude herstart)
  Post je het resultaat hier even?
  • +
  • 0
  • -
  Defragmenteren is iets uit de oude computerwereld. In Windows 7 en 8 win je er niks mee, complete tijdsverspilling.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord