Apps & Software

Hoe krijg ik taakbalk XP smaller?

Bij een gebruiker in W-xp home is de taakbalk onderin ineens 2 keer zo breed(in hoogte)ik krijg hem niet meer lager!!!Bij een andere gebruiker kan ik hem zo hoger en lager slepen!!!Maar bij die ene gebruiker lukt dat niet,Hoe kan ik dat aanpassen??

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Vermoedelijk zitten er meerdere werkbalken op de Taakbalk en zijn deze onder elkaar geschoven. Dan kun je niet meer simpelweg de Taakbalk naar beneden trekken. Je moet dan eerst die twee werkbalken naast elkaar krijgen.
  Rechtsklik op de Taakbalk, kies: Taakbalk Vergrendelen. Dit moet UIT staan. Je ziet dan in de Taakbalk de werkbalken weergegeven met dunne stippelstroken, verticaal. Zie je er meerdere, trek dan de onderste naar rechts.
  Andere mogelijkheid is rechtsklik op de Taakbalk > Werkbalken. Schakel ze allemaal uit, hooguit muv de Snel Starten.

  Probeer dan de Taakbalk terug te trekken tot enkelvoudige hoogte.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord