}
abonneren
Apps & Software

Hoe krijg ik mijn serienummer terug?

Na lang twijfelen heb ik windows 7 geupgrade naar Windows 10. Maar nu, na ruim een week gebruiken, wil ik heel graag weer terug naar windows 7. Alleen windows 10 zegt dat hij geen bestanden meer kan vinden. Toch ik ik heel graag weer terug want ik vind windows 10 10x niks!

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Helaas, je oude productkey, zoals die eigenlijk heet, is niet meer. Of anders gezegd: Hoewel het nergens wordt gezegd is het verstandig die productkey VOORDAT je gaat upgraden tevoorschijn te halen en uit te printen! Helaas ga je dan het volgende probleem krijgen: Je moet een passende installatie-dvd van W7 hebben liggen. Er is namelijk een verschil tussen losse installaties en de versie die bij je pc werd geleverd. De keys van beiden klikken niet!

  Eigenlijk is het zaak dat mensen VOORDAT ze de upgrade doen een behoorlijk image maken van hun huidige OS! Dat scheelt een hele hoop ellende.

  Bij de meeste mensen gaat het teruggaan naar een oudere versie vanuit Windows niet. MS heeft het de gebruikers blijkbaar niet makkelijk gemaakt.

Beantwoord deze vraag