Apps & Software

Hoe krijg ik Google Toolbar Notifier uit?

Reeds een aantal keren heb ik die notifier middels MSConfig / Opstarten "uitgevinkt", maar keert om duistere redenen na een tijdje toch weer terug op een XP Home laptop. Ik kom er niet achter waarom. Er staat dan een uitgevinkte versie en een aangevinkte versie in MSConfig. Vermoedelijk wordt die registersleutel "dus" opnieuw aangemaakt(?)

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Verwijderen via de registereditor is een optie. Iets gemakkelijker en overzichtelijker is om het te doen met het programma CCleaner. Als je deze hebt gedownload en hebt geïnstalleerd (let op de installatie van de Yahoo! Toolbar, vink deze desgewenst uit!), ga je naar het tabblad Gereedschap en vervolgens Opstarten. Daar krijg je een overzicht van alle opstartsleutels en kun je de gewenste sleutels uitschakelen of gewoon volledig uit het register verwijderen. Ze zullen dan als het goed is niet meer gestart worden!

  Mocht het niet lukken, kijk dan hier even: http://www.google.com/support/toolbar/bin/answer.py?hl=en&answer;=45491
  • +
  • 0
  • -
  Select countries means Canada.You can do :even: more with the new aiondrd market, IF U HAS CREDIT CARD!!1. I is no 18 2. lol, why get credit card, I don't want any debts

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord