Apps & Software

Hoe komt het dat Windows Verkenner crasht bij grafische files?

Zodra ik met de muis naar een directory ga waar grafische bestanden in staan (*.jpg) of op zo'n bestandsnaam klik, crasht Explorer. Hetzelfde gebeurt nu ook bij het net nieuw geïnstalleerde CorelDraw X7. Ik vermoed dat die van Explorer gebruik maakt. Door dit vervelende probleem kan ik niets grafisch meer doen, ook geen *.jpg files openen, kopiëren of verplaatsen. Wat kan ik hier aan doen? Met vriendelijke groet, Francesco

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  De oorzaak kan zijn een tekort aan intern geheugen van de pc/laptop, of anders…………
  Heb je in je enthousiasme wel de juiste bit versie, 32 of de 64-bit versie geïnstalleerd
  .
  Neem de systeemeisen nog even door,http://www.coreldraw.com/nl/product/grafisch-ontwerpsoftware/ O,ja, 2 GB aan intern geheugen is slechts een minimum eis, meer is altijd beter en voorkomt crashes, omdat de pc/laptop bij 2 GB aldoor op z'n tenen zal moet lopen. En de pc/laptop bij een software handeling waar wat meer dan 2GB's nodig is, zeker zal vastlopen.
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk zijn, om welke reden dan ook, een paar sectoren op je harde schijf beschadigd. Beschadigingen kunnen ook ontstaan wanneer de laptop tijdens het draaien van de harde schijf, onbewust/onbedoeld wordt blootgesteld aan schokken. Verplaatsen, stoten tegen tafel, tijdens het in bedrijf zijn van laptop.
  Wat je kan doen, is de harde schijf controleren op foute sectoren, ofwel beschadigingen. Windows kan deze ( in de meeste gevallen) repareren,
  .
  In vermelde link vind je de instructies, hoe je te handelen.
  http://support.microsoft.com/kb/2641432/nl

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord