Apps & Software

Hoe kan Vbox nog verbinding maken zonder SIM kaart en ethernetkabel?

Ik ga mijn abonnement bij Verisure (voormalige Securitas Direct) opzeggen. Het alarmsysteem van deze firma heeft een centrale die Vbox heet. Deze communiceert met de firma via een SIM kaart en/of ethernetkabel. Ik haalde alvast de SIM kaart uit de Vbox en verwijderde de ethernetkabel. Nu blijkt dat dit ding toch nog elke handeling (alarm inschakelen, uitschakelen, sabotagealarm etc) blijft registreren op de selfservice pagina (die je kan bekijken via de server van Verisure). Verisure garandeert mij dat er geen tweede SIM kaart inzit en wilt er verder niet op ingaan. Hoe kan dit ding nog communiceren zonder SIM en kabel? Iemand een idee? Ik ben geen techneut dus via deze link kan je een afbeelding zien van zo'n centrale en hoop ik dat iemand mij wat wijzer kan maken. https://funoverip.net/wp-content/uploads/2014/11/PCB.png . alvast bedankt!

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Een telefoon zonder sim kan altijd nog het noodnummer bellen. Waarschijnlijk hebben ze van dezelfde techniek gebruik gemaakt. Daarbij vinden ze het waarschijnlijk niet zo prettig dat hun "geheim" uitlekt. Vandaar hun stugge reactie.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord