Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

hoe kan ik windows xp van mijn asus eee pc 4g afhalen en opnieuw erop zetten?

ik heb geen internet en er kunnen geen cd in de eee pc.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb zelf niet zo'n PC, maar kun je niet herinstalleren via een zgn. herstelpartitie? De handleiding zou hier info over moeten geven. Kon op Asus.com niet direct het model vinden dat je blijkbaar hebt.

  Heb je Windows XP op een DVD, weet dat een DVD-lezer die je aan kunt sluiten via USB vandaag de dag vrij goedkoop te koop is. Dan kun je de inhoud copiëren en vervolgens de installatie starten.

  Weet je overigens zeker dat je dit wilt? Al enige tijd heeft Microsoft aangekondigd de ondersteuning van XP te stoppen komende maand. Zie ook de artikelen in Computer!Totaal. Check eerder welke andere, nieuwere O.S.'n te installeren zijn op die PC.

  "ik heb geen internet" ??? blijkbaar wel, want je heb de vraag hier kunnen stellen .
  • +
  • 0
  • -
  http://nl.ccm.net/faq/32-windows-xp-installeren-met-een-usb-stick
  Hier staat hoe je dat moet doen, Windows XP krijgt vanaf 08 april 2014 geen technische ondersteuning meer, dus je moet nu het nog kan, alle updates van XP downloaden. Na 08 april, is de kans groot dat updates voor XP niet meer beschikbaar zijn.
  ,
  suc6…

Beantwoord deze vraag