Apps & Software

Hoe kan ik mijn volume van de mac apart kiezen t.o.v. mijn Yamaha amplifier? Ik wil mac apart kunnen ampen tov mijn amp?

Stel. je zit lekker neer, Beats op en klaar voor een muziek sesh. Beats in Amplifier, Amp op bluetooth en zo via de mac aan scherm muziek kiezen. Als je volume aan de mac verhoogd gaat de yamaha mee en omgekeerd. op zich OK want als de mac op max volume staat gaat de Yamaha nog steeds door, en gaat de muziek luider. probleem is de yamaha staat in een hoek en remote kan er niet aan, dus ik kan mijn yamaha enkel luider zetten als ik iedere keer rechtsta uit met zetel. Dus een klein probleem wordt een groot want zo kan ik niet chillen als ik iedere keer recht moet staan als ik het volume wil aanpassen. Alles zou ok zijn als ik mac apart zou kunnen besturen tov de yamaha, maar geen idee hoe, en waarom beide elkaar volgen. Als ik de Amp hoog zet, en de Mac op 40% volume zou ik met de mac volume kunnen spelen, en geeft dit voldoende ruimte. Alleen dit lukt niet

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord