Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Hoe kan ik met Filemaker Go en iPhone via vpn de usb-schijf aan mijn Vigor 2130n router benaderen?

Ik beschik over een glasvezel Internet-aansluiting via XS4All met een vast IP-adres. Filemaker Go lijkt alleen bestanden op hosts via wifi te willen benaderen. Als ik wifi uitzet en via de hsdpa-verbinding een vpn opbouw (PPTP want L2TP krijg ik niet werkend) naar de router, meldt Filemaker dat er geen toegang tot de bestanden kan worden verkregen. Ik heb op de router toestemming gegeven voor read and write.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Download de meest recente firmware (stuurprogramma) op je router, Bij nieuwe firmware worden de functies aan de router toegevoegd, aangepast of uitgebreid. bij de meeste routers gebeurd dat automatische maar, als dat, om welke reden dan ook, niet gebeurt moet je dat even zelf handmatig uitvoeren.
  Hier heb je de site van de fabrikant…die updates zijn gratis als support service aan de klant/gebruiker van het product.
  http://www.draytek.nl/downloads/firmware
  .
  En check daarna, of je dan wel toegang hebt……

Beantwoord deze vraag