Apps & Software

Hoe kan ik machtigingsrecht te rug zetten in de dosbox van windows 7?

pc heeft het begeven communicatie moederbord en geheugen mogelijk lag het aan het systeem op de c: schijf dit vervangen geen oplossing. met het kopieren van de d: naar USB is een dir. in een systeem dir. terecht gekomen te terug gezet alleen de rechten van de systeem dir staan er nu op, laten in deze dir net de bestuursverslagen zitten, met Icacls toepassen steeds syntags fouten . wim

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Om dit te kunnen, moet je in ieder geval administrator zijn. Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt kunnen lezen/schrijven. Kies vervolgens Eigenschappen, tabblad Beveiliging. Daar kun je zien wie rechten heeft op de map. Als administrator kun je eventueel gebruikers toevoegen en lees/schrijfrechten geven.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord